Doeltreffend webdesign; functionele website welke goed vindbaar is

Cube Media ontwerpt en bouwt voor u een website welke aan deze eisen voldoet. Met een krachtig design, welke functioneert op alle gangbare apparaten, zorgen wij ervoor dat uw website uitstekend zichtbaar is op elke plek, voor iedere klant. Met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp is de site goed toegankelijk voor iedere bezoeker. Samen met u kijken wij naar het doel van de website en passen hier het design op aan.

Website met gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System)

Cube Media werkt met een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem. Uw website wordt hierdoor niet alleen gericht op haar bezoekers, maar ook op u. Na het opleveren van de website is het mogelijk (indien u dit wenst) om kleine aanpassingen (tekstueel, afbeelding) zelf uit te voeren. Zo kunt u uw website op ieder gewenst moment updaten om zo het laatse nieuws met uw klanten te delen. Uiteraard doen wij deze updates ook graag voor u.

Website hosting

De hosting van uw website is één van de belangrijkste factoren van een goede website. Een juiste hosting van uw website zorgt ervoor dat uw website altijd en overal online is en dat uw klanten zonder lang wachten de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.
 Cube Media werkt daarom met betrouwbare hostingpartners die ervoor zorgen dat uw site altijd online is. Kijk voor meer informatie bij hosting.

Vindbaarheid en SEO

Als uw website eenmaal online is moet deze uiteraard goed vindbaar zijn. Ook hier zorgen wij voor. Door middel van SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren wij de motor van de website zodat deze door de klant snel kan worden gevonden. Door het toepassen van de juiste zoekwoorden en tags wordt uw website goed geïndexeerd in de grote zoekmachines (zoals Google, Bing, Yahoo) en loopt u voor op uw concurrentie. Kijk voor meer informatie bij vindbaarheid.

De voordelen van een website welke gemaakt is door Cube Media;

•  Een snelle website die de klant direct op de juiste plek brengt.
•  Aantrekkelijk webdesign, passend bij uw doelgroep.
•  Goede vindbaarheid door zoekmachinevriendelijke teksten (t.b.v. zoekmachines zoals Google).
•  Website's geschikt voor PC, laptop, tablet en telefoon (100% responsive).
•  Wij testen uw website in de meest recente versies van browsers zoals Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Firefox en Opera. 
•  Gericht geschreven teksten die uw klant direct aanspreken.


Uiteraard is het mogelijk dat wij de site voor u up-to-date houden, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

BEL MIJ TERUG!

Justi Veenhof Eigenaar Cube Media Veenendaal

Justi Veenhof

T | 06 - 290 220 58
E |
Linkedin

cubemedia veenendaal eigenaar theo bezemer

Theo Bezemer

T | 06 - 131 559 95
E |
Linkedin