Een nieuw logo of restyle van uw huidige logo?

Wij verzorgen graag uw logo ontwerp! Uw logo is het begin van een unieke bedrijfsidentiteit. Met een passend design vestigt u direct de aandacht op uw onderneming. Cube Media kijkt samen met u naar een geschikt logo ontwerp voor uw bedrijf welke passend is binnen de sector waarin uw onderneming actief is.Professioneel logo laten ontwerpen bij Cube Meida Veenendaal

Kleurgebruik

De kleur is één van de belangrijkste elementen binnen uw logo. Kleur zorgt ervoor dat uw doelgroep uw logo herkent. Op deze wijze helpt kleur om de bekendheid van uw organisatie te vergroten. Daarnaast hebben alle kleuren een bepaalde betekenis. Hiermee brengt u een bepaald gevoel over en onderscheidt u hiermee uw bedrijf van uw concurrenten.

Typografie

De typografie in het logo is de vorm van de letters welke hierin gebruikt worden. Een juiste typografie (bijv. zakelijk, modern of strak) kan bijdragen aan de juiste uitstraling van uw onderneming.

Cube Media, uw logo ontwerpbureau

Als wij samen met u tot een juist logo zijn gekomen zullen wij deze gereed maken voor verschillende toepassingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw logo voor alle beelddragers geschikt zal zijn. Onze logo ontwerpen worden opgebouwd uit vectoren (EPS) zodat deze oneindig geschaald kunnen worden, zo is uw logo voor alle toepassingen geschikt.

BEL MIJ TERUG!

Justi Veenhof Eigenaar Cube Media Veenendaal

Justi Veenhof

T | 06 - 290 220 58
E |
Linkedin

cubemedia veenendaal eigenaar theo bezemer

Theo Bezemer

T | 06 - 131 559 95
E |
Linkedin