Een complete huisstijl ontworpen door Cube Media

Een professionele huisstijl ontwerpen wij met aandacht voor onze klant en voor uw doelgroep. Alleen op die wijze kunnen wij tot een huisstijl komen waarmee u precies in de roos schiet. 

U wilt zich onderscheiden door middel van een uniforme maar doordachte huisstijl? Cube Media is u hierbij graag van dienst.

Huisstijl ontwerpen en drukken bij Cube Media Veenendaal

Ontwikkeling huisstijl

Een huisstijl ontwerp ontstaat niet zomaar. Cube Media ontwerpt een nieuwe huisstijl op basis van uw wensen, uw werkzaamheden en uw doelgroep. Belangrijke elementen hierbij zijn gebruik van het logo, correct kleurgebruik en een heldere structuur. Wij stellen een uniforme huisstijl op waarmee u uw bedrijf kunt onderscheiden en welke past bij uw doelgroep

Compleet huisstijl ontwerp

Wij kunnen een complete huisstijl voor u ontwerpen, maar u kunt ook kiezen voor bepaalde onderdelen. U geeft zelf aan waar uw bedrijf behoefte aan heeft, Cube Media doet de rest. U kunt bij ons terecht voor o.a.;

 visitekaartjes
 briefpapier
 enveloppen
 promotiemateriaal
 websites
 etc.

Uiteraard heeft Cube Media nog veel meer te bieden. Heeft u speciale wensen, neem gerust contact met ons op!

Universeel toepasbaar

Tijdens het ontwerp van uw huisstijl hebben wij oog voor uniformiteit. Terugkerende elementen zorgen voor herkenning bij uw klanten. De elementen maken wij universeel toepasbaar zodat u uw huisstijl ook toe kunt passen op andere reclameuitingen. Zo zorgen wij ervoor dat u op al uw uitingen voor uw doelgroep direct herkenbaar bent.

Starters

Een bedrijf starten kost veel tijd en geld. Om starters een steuntje in de rug te geven hebben wij speciale starterspakketten samengesteld. Een compleet pakket voor een startersprijs!

BEL MIJ TERUG!

Justi Veenhof Eigenaar Cube Media Veenendaal

Justi Veenhof

T | 06 - 290 220 58
E |
Linkedin

cubemedia veenendaal eigenaar theo bezemer

Theo Bezemer

T | 06 - 131 559 95
E |
Linkedin