Wij ontwerpen en drukken flyers op elk gewenst formaat!

Flyers helpen uw organisatie bij informatie omtrent uw product of de aankondiging van speciale gebeurtenissen. Wanneer u veel mensen wilt bereiken is een flyer een ideaal promotiemiddel.

Flyer laten ontwerpen en drukken bij Cube Media Veenendaal

Flyer ontwerp volledig naar uw wensen

Wij ontwerpen flyers waardoor uw organisatie snel onder de aandacht wordt gebracht. Samen met u kijken we naar het doel van de flyer en hoe u de flyers wilt verspreiden. Hierna volgt het ontwerpproces waarbij wij enkele voorstellen doen om zo tot een eindresultaat te komen waar u tevreden over bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Qua materiaal, afwerking en formaat van uw flyers zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo drukken wij langwerpige flyers, vierkante flyers, ronde flyers, flyers met glansafwerking, flyers op een bierviltje, maar ook outdoor flyers die tegen een stootje kunnen.

Flyers drukken met topkwaliteit en scherpe prijzen

Als we uw goedkeuring op het ontwerp hebben ontvangen gaan we over tot het drukken van de flyers. De oplage van de flyers zal bepalen op welke manier uw flyers gedrukt gaan worden. Uiteraard garanderen wij voor elke oplage topkwaliteit. Al onze producten worden uitsluitend met de door Cube Media geselecteerde drukpartners gerealiseerd zodat wij altijd producten van hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ga naar flyers drukken!

BEL MIJ TERUG!

Justi Veenhof Eigenaar Cube Media Veenendaal

Justi Veenhof

T | 06 - 290 220 58
E |
Linkedin

cubemedia veenendaal eigenaar theo bezemer

Theo Bezemer

T | 06 - 131 559 95
E |
Linkedin